ajánlatkérés

A családi vállalkozásunk 1991. novemberében betéti társaság formájában kezdte meg működését. Vezetésében a cég alapítói Loós István és Loós Istvánné vesznek részt. Loós Csaba mint üzemvezető segíti munkájukat.

Tevékenységünkkel elsősorban az élelmiszeripart céloztunk meg, azok csomagolástechnikai igényét elégítjük ki. Magas szinvonalú, és megbízható munkánknak köszönhetően a folyamatos nyereséggel működünk, így a kezdetben egy-két géppel rendelkező cégünknek az elmúlt évek során minden évben lehetősége nyílt a korszerűsítésére, új gépek vásárlására. Ez a tevékenységi kör kibővülését és a dolgozói létszám növelését is eredményezte.

Vállalkozásunk mérete az elmúlt 23.évben megháromszorozódott. Jelenleg 5 fővel, 12 kisgéppel és 2001. óta egy 4 színes, 2012. decemberétől egy 6 színes, colornyomtatásra is alkalmas nyomdagéppel tudjuk kiszolgálni a megrendelőinket.

Megnövekedett gépparkunkkal 2001-ben új telephelyre, egy 144 m2-es üzembe költöztünk, majd 2004 őszén megépítettük jelenlegi, minden igényt kielégítő, közel 400m2-es üzemünket. Ez a Józsai Vállalkozói Telephelyen található, amely kitűnően megközelíthető. Közel esik Debrecenhez és az autópálya kijáratától is csak 2 km távolságra van.

Impresszum

Adatvédelmi tájékoztató